Creierul copiilor cu autism prezinta diferente neurologice care indica o dezvoltare defectuoasa in semestrul 3 de sarcina (2014)

http://www.nbcnews.com/health/kids-health/brain-study-suggests-autism-starts-birth-n62681

The differences are seen both on the genetic level and in the physical structure of the brain, and strongly support what scientists have been saying for years — that autism starts with disrupted genes that somehow interfere with brain development.

The changes look like patches of arrested development deep in the brain, says Eric Courchesne of the University of California, San Diego’s Autism Center of Excellence.

„They are actually jam-packed with brain cells,” Courchesne told NBC News. Not only are there too many cells, but they are not developed properly. „Brain cells are there but they haven’t changed into the kind of cell they are supposed to be. It’s a failure of early formation.”

It supports the idea that the changes that cause autism are happening in the second and third trimester of pregnancy, Courchesne said.”

Vaccines are NOT associated with autism: An evidence-based meta-analysis of case-control and cohort studies

Findings of this meta-analysis suggest that vaccinations are not associated with the development of autism or autism spectrum disorder.

Highlights

•No relationship between vaccination and autism (OR: 0.99; 95% CI: 0.92 to 1.06).

•No relationship between vaccination and ASD (autism spectrum disorder) (OR: 0.91; 95% CI: 0.68 to 1.20).

•No relationship between [autism/ASD] and MMR (OR: 0.84; 95% CI: 0.70 to 1.01).

•No relationship between [autism/ASD] and thimerosal (OR: 1.00; 95% CI: 0.77 to 1.31).

•No relationship between [autism/ASD] and mercury (Hg) (OR: 1.00; 95% CI: 0.93 to 1.07)

Sursa: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X14006367

„OR is a statistical term, odds ratio, which provides us with the chances that one property, vaccination, associated with another, in this case, autism.

An odds ratio of around one, means there’s no effect, or no correlation. As the number gets larger than 1.0, then there is statistical evidence that there is an association. On the other hand, OR much less than 1.0 indicates a negative association.

The findings here, most of which were substantially below 1.0, indicate that not only is there no association between autism and vaccination, but one could hypothesize that vaccination reduces the risk of autism.”

Sursa: http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/autism-and-vaccinations-uncorrelated-million-kid-study/

Findings of this meta-analysis suggest that vaccinations are not associated with the development of autism or autism spectrum disorder.

Sarurile de aliminiu din vaccinuri NU provoaca autism

Autor: Flori Croitoru

In natura aluminiul este al 3 element cel mai raspandit (dupa oxigen si silicon) – dar cel mai abundant metal la nivelul scoartei terestre (cam 10% din scoarta este aluminiu). Aluminiul se gaseste in natura ubiquitar – plante, apa, aer, sol, iar noi ne nastem continand si aluminiu in corp!

Aluminiul folosit ca adjuvant in vaccinuri (cu scopul de a potenta raspunsul la imunizare) se gaseste sub forma de saruri ale substantei – hidroxid de aluminiu, aluminiu-fosfat sau aluminiu-potasiu sulfat (metalul aluminiu in combinatie cu hidroxidul/fosfat/sulfat se transforma in sarea lui). Actiunea acestor saruri este de a potenta si de a prelungi raspunsul imun pe care gazda il dezvolta la vaccin. In acelasi timp, aceste saruri pastreaza serul vaccinal in conditii ideale (nu permite precipitarea, sau modificarea serului pe timpul depozitarii).

Inainte de a fi licentiate, vaccinurile care contin saruri de aluminiu sunt testate extensive in trialuri clinice (nu toate vaccinurile contin aluminiu!).

Aceasta sare de aluminiu este de fapt o solutie apoasa de ioni ai respectivei sari care va fi expusa unui mediu alkalin (nu este nicidecum vorba de a topi un metal pt a adauga picaturi din el) – respectiva sare de aluminiu care e injectata in cantitate infima odata cu vaccinul nu poate parasi zona inocularii – este captata de macrofage chiar de la locul intepaturii si inglobata in interiorul lor, ca sa poate fi digerata o data cu antigenul si ca sa poate fi excretata in totalitate si in siguranta si pt a nu se acumula in organism (in cateva zile, 1-3 zile toata cantitatea de sare de aluminiu va fi excretata in totalitate, neavand posibilitatea de a se acumula in corp!)

Nu este folosit ca adjuvant in vaccinuri vii atenuate (sunt virusuri care si-au pierdut tot continutul si nu se pot reproduce in corpul uman – le lipseste capacitatea de a stimula sistemul imun – aici vine ajutorul oferit de adjuvanti – in combinatie cu antigenul viral care e adsorbit, sarea de aluminiu stimuleaza raspunsul imun si celulele de memorie pot secreta anticorpi pt virus – singur virusul nu ar putea stimula un raspuns imun).

Daca nu ar contine si sarea de aluminiu, virusul injectat (de fapt antigenul continut in vaccin) ar stimula doar imunitatea celulara, fiind considerat un “gunoi” patruns accidental care nu prezinta risc de a infecta corpul si deci nu necesita crearea de anticorpi de memorie (participa doar limfocitele Th 1 care stimuleaza doar celulele imunitatii celulare citotoxice – limfocitele Tcitotoxice dar si celule macrofage sau alte celule citotoxice chemate prin secretia de citokine– distrug antigenul local si nu pastreaza memorie – nu stimuleaza si partea umorala a imunitatii, ci doar partea celulara) – adsorbit pe sarea de aluminiu, virusul injectat e recunoscut ca potential agresor al corpului care poate infecta si distruge (e stimulata imunitatea umorala prin limfocite Thelper 2 care vor ajuta la maturarea limfocitelor B => plasmocite cu memorie!) …

Desi gresit inteles, ROR nu contine saruri de aluminiu! Dar totusi este folosit ca argument in favoarea demonstrarii unei legaturi ROR-autism, datorat sarurilor de aluminiu…. La fel cum este si argumentul “diferenta intre injectare si ingerare” – nu exista – pt ca injectat ajunge sa circule in sange pt a fi excretat, dar si ingerat trece prin absorbtie tot in sange pt a fi excretat (din stomac orice subst este absorbita tot in sange!).

De cand se folosesc sarurile de aluminiu in vaccinuri?

„Inca din 1926 au inceput experimentarea cu saruri de aluminiu… folosit din 1940 si in siguranta deplina din 1970 – deci peste 60 ani! – edit – siguranta deplina a se citi intelegerea mecanismelor de functionare ale imunitatii umorale si celulare (adica era sigur si inainte, dar premisele erau intelese nu foarte exact!) – cand am recitit mi-am dat seama ca se poate intelege din exprimarea mea ca nu ar fi fost sigur inainte!”

Discutia originala: https://www.facebook.com/groups/vaccinuri/permalink/1258748134154856/

75 studii științifice care arată că NU există nicio legătură între vaccinuri și autism

https://provaccin.wordpress.com/2014/03/08/75-studii-stiintifice-care-arata-ca-nu-exista-nici-o-legatura-intre-vaccinuri-si-autism/

Frauda lui Wakefield


The Lancet a retras documentul lui Wakefield în februarie 2010, admițând că mai multe elemente din document au fost incorecte contrar concluziilor anchetei anterioare. Wakefield și colaboratorii au fost găsiți vinovați de încălcărietice (au efectuat investigații invazive asupra copiilor fără a obține autorizațiile etice necesare) și fals în declarații științifice (au raportat că eșantionarea lor a fost consecutivă când, de fapt, a fost selectivă).


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136032/

Secretul și șarlatania lui Wakefield. 

Avea vaccinul său pregătit împotriva concurenței sale, pe care urma să-l vândă.

http://briandeer.com/wakefield/vaccine-patent.htm

Antivacciniștii furioși pe studii științifice ? Hmm… oare ce vor mai inventa ?

https://unitedhumanists.com/2016/10/11/study-funded-by-anti-vaxxers-shows-that-vaccines-do-not-cause-autism-and-theyre-furious/

Alt studiu care demonstreaza ca vaccinurile nu au legatura cu autismul, ci mai degraba mostenirea genetica poate provoca aceasta tulburare.

https://medicalxpress.com/news/2017-09-genetic-factor-autism-spectrum-disorder.html